Sydney #1

2012-05-01 - 15:48:15 / travel
fina fina bondi beach.

Första hostelet vi bodde på under resan. Fint, fast då var köket nått så otroligt äckligt. Men senare under resan märkte vi att det nog inte var så farligt där då alla hostelen såg likadana ut..

Jag var slarvig och smörjde inte in mig så mina fötter var sönderbrända, och den dagen vi gick till operahuset kom jag på den 'smarta' idén om att sätta på mig mina converse ist. Inte så smart nu i efterhand då jag fick en jävla massa skoskav..

Roade oss lite utanför operahuset. Här ser ni även att vädret vår första vecka inte var så lovande.. så vi bokade flygbiljetter över till perth.

Smakade för första gången på världens godaste mango smoothie på Mccafé (varför finns inte det i sverige.) Grymt gott.Här ser ni lite av dom första bilderna från första veckan i Australien. Vi började bo ute vid Bondi Beach men förflyttade oss efter 3 dagar in till Kings cross. Men eftersom det regnade så fruktansvärt så bokade vi lite hastigt biljetter över till Perth.. Och bilder därifrån kommer någon annan dag ;)

Kommentarer
Postat av: World of Fantasy

Ser ganska underbart ut! :)

2012-05-05 @ 18:37:05
URL: http://worldofffantasy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0